Hvorfor skal du bruge Hygglo?

Jan 11, 2022

Den cirkulære økonomi er løsningen på den globale bæredygtighedskrise.

Vi bevæger os mod en ny æra, der former ejerskabet af varer. Vi hos Hygglo tror stærkt på, at folk begynder at forstå bedre, at de rent faktisk ikke behøver at eje alt. At leje varer derimod giver os muligheden for at spare penge, tjene penge på ting, vi allerede har, og derudover hjælpe miljøet.


Hygglo blev grundlagt i 2016 og er den største peer-to-peer platform i Norden. Mere end 1.000 kategorier giver mulighed for at finde alle mulige forskellige ting, alt afhængig at placering og ting til rådighed.

Tanken er at gøre udlejning af ting mere almindelig dag for dag, at reducere især indkøb af engangsvarer og dermed fremme den cirkulære økonomi.

Tingene er forsikrede i lejeperioden og alle skal identificeres med NemID/MitID for at oprette en bruger. Disse funktioner gør platformen til en sikker og pålidelig måde at leje og udleje sine ting på.

Hygglos største ønske er, at før folk køber varer, spørger de sig selv: ”Behøver jeg at købe, eller kan jeg leje i stedet?” Og de ville blive mindet om at tjekke, om tingene er tilgængelige via Hygglo, før de køber.

Så velkommen til den cirkulære økonomi-æra og farvel til engangskulturen <3


BUY LESS STUFF.