Mathias tjener penge ved siden af studiet på at leje sin Soundboks ud

May 17, 2024

Vi har snakket med Mathias, der bl.a. udlejer sin Soundboks og andet festudstyr for at tjene lidt penge ved siden af studiet. Læs mere om hvad han lejer ud og hvorfor nedenfor.

"Jeg udlejer højtalere og lidt andet der kan bruges til festlige sammenhænge eller festivaler. Særligt Soundbokse udlejer jeg igennem Hygglo. Men jeg har siden da udvidet med lyskæder, køletønder og borde til private fester eller andre arrangementer. 

Jeg udlejer mine ting for at tjene lidt ekstra penge til mig selv ved siden af studiet. Men jeg udlejer også, fordi når jeg ikke selv skal bruge mine ting, kan andre ligeså godt få glæde af det.

Det er fedt at udleje, fordi ting sagtens kan genbruges og ofte er det dyrt at investere i noget hvis det bare er en enkelt eller to gange, man skal bruge det. Derudover er det fedt at udleje, fordi man kan tjene lidt ekstra penge.

Min oplevelse med Hygglo er super god! De er hurtige med svar på alverdens spørgsmål og lytter meget på diverse forslag. Derudover er det ekstrem rart at ens ting er dækket af en forsikring hvis uheldet skulle være ude."

Hvilke tips vil du give til andre, der overvejer at udleje deres ting på Hygglo?
"Bare kom i gang! Det er nemt at starte og så tænk over din pris og det du udlejer. Er det noget du selv står og kunne finde på at leje? Er det en fair pris du vil leje den vare til? Er du fleksibel med afhentning og afleveringstidspunkter? Lav en god sælgende beskrivelse og nogle gode billeder, så det ligner noget der er totalt tjek og styr på!"

Klik her for at komme til Mathias' profil, hvor du kan se, hvad han udlejer og sende lejeanmodninger.

Hvis du selv vil igang med at udleje, kan du gøre det lige her.