NYD BÅDE NATUR OG VANDRETUR MED DET BEDST MULIGE UDSTYR

Feb 9, 2023

"Jeg begyndte at leje ud på Hygglo lige fra starten, da tjenesten ankom til Finland, efter at have udlejet mine ting i lang tid gennem platformen Kuinoma. Jeg kom først med som privatperson og senere gennem mit firma Tales & Tents, efter det blev muligt at tilføje en virksomhed.

Min udlejning fokuserer på leje af campingudstyr, især i form af forskellig telte. Der findes en bred vifte af telte til sommer- og helårsbrug, herunder tunneltelte, kuppeltelte og hyttetelte. Sommerudlejning inspirerede mig til at tilføje et produktsortiment til vinter også, herunder langrendski, snesko og slæder. Produktsortimentet har også omfattet packrafts og GPS enheder.

Personligt er en vigtig grund til at jeg startede med at udleje, at folk kan nyde naturen og vandreture med det bedst mulige udstyr. Dette har været udgangspunktet i mine udlejede produkter.

Med godt udstyr forbliver vandreture ofte ikke kun en engangsforestilling, men giver en bedre motivation til at fortsætte hobbyen. Mange ved, at der til vandreture, som til mange andre materialebaserede hobbyer, er mange billige, ikke bæredygtige alternativer, som ikke er gode for miljøet. Samtidig kan det også være sjovt og nyttigt at lære andre mennesker der vandrer at kende og høre deres oplevelser.

Samlet set har det været hurtigt, nemt og bæredygtigt at udleje gennem Hygglo lige fra begyndelsen."


Juho-Tuomas Järvikangas