Ny data: Det er muligt at tjene op til 400.000 DKK om året ved at leje dine ting ud

Jan 11, 2022

Vi har gennemgået data for 2019 hos Hygglo, som viser, at privatpersoner tjener mange penge på at leje deres ting ud, dem der udlejer mest har vist sig at tjene flere hundrede tusinde kroner om året. Data viser, at det ofte er almindelige ting, der udlejes.

Rigtig mange privatpersoner har ting derhjemme, som ikke bliver brugt, en undersøgelse fra Blocket viser, at der i gennemsnit er 38 ting, som aldrig bliver brugt. Udover disse 38 ting, der aldrig bliver brugt, er der endnu flere ting, der sjældent bliver brugt. I de senere år er der opstået tjenester til udlejning af ting både i Sverige og i andre lande, hvor folk kan leje deres ting ud til andre private. Dette har vist sig at være godt for ikke mindst pengepungen, men også miljøet. At det er godt lige for pengepungen er noget, der kan føles ekstra godt sådan her i januar, som generelt er kendt for at være en måned med lidt ondt i pengepungen. Nedenfor er en liste fra Hygglo over ting, som mange har derhjemme, og hvad du kan tjene ved at leje disse om året:

Systemkamera: 13.500 kr.

Tagboks: 6.245 kr.

Værktøj: 32.465 kr.

Brændekløver: 2.651 kr.

Festhøjttalere: 7.033 kr.

Trailer: 25.678 kr.

Objektiv: 9.112 kr.


Hvordan ser du på, at udlejere tjener så meget? Vi er selvfølgelig meget glade for det og ser det som en tydelig markør på, at deleøkonomien virkelig er i fremmarch i Norden, og at der er en stigende efterspørgsel efter det, vi laver. En anden ting vi ser meget positivt på er, at mange der lejer meget ud vælger at starte en virksomhed og fortsætter deres udlejning derved, det er sjovt at mærke at vi bidrager til at flere virksomheder bliver startet, siger Ola Degerfors, adm. direktør i Hygglo


Hvis du vil vide mere om dette eller har spørgsmål, så kontakt simone.friisbaek@hygglo.se