Bodil: "Vi fandt boremaskinen bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet"

DIY Nov 14, 2022

Da Bodil ikke havde en boremaskine, der virkede på lejlighedens betonvægge, var løsningen bogstaveligt talt lige om hjørnet. Et par døre væk var Ann og vigtigst af alt - en slagboremaskine. ”Der gik 40 minutter fra Bodil skrev, til hun havde borehammeren i hånden,” fortæller Ann.

Om slagboremaskinen

Hjemme hos Bodil og hendes kærester sker der lige nu store forandringer indretningsmæssigt. Og til det hører også en at forholdets store prøvelser med - nemlig at samle IKEA møbler. Det lykkedes for dem at få samlet reolen, men så stødte de på næste udfrodring, nemlig at få hængt den op på væggen.

"Min kæreste og jeg skulle hænge en Billys reol op på væggen og havde den klassiske konflikt om, hvorvidt man skulle manualen først eller bare køre."

- Så begyndte jeg at give ham skylden for ikke at have noget ordentligt værktøj. Det er et gammelt hus med betonvægge, så det er ikke bare at bore et hul. Det var på et tidspunkt, da jeg sad i en kæmpe bunke på gulvet, at jeg besluttede at downloade Hygglo-appen, fortæller Bodil.

"Så fandt vi Ann, som bogstaveligt talt boede lige rundt om hjørnet. Jeg troede ellers, at vi skulle have kørt hele byen rundt eller noget."

— Du svarede super hurtigt, vi lavede en aftale, mødtes uden for porten og betalte. Så alting blev vendt til det positive super hurtigt, siger Bodil. - Ja, jeg var lige kommet hjem fra en gåtur. Jeg kan huske, at jeg foreslog et tidspunkt, og du skrev "kan vi sige en halv time i stedet?". Vi kan kigge i appen, ja, der gik 40 minutter fra du skrev, til du havde slagboremaskinen i hånden, siger Ann. ”Jeg synes, det er rigtig hyggeligt, at vi er naboer, og at vi hilser på hinanden på gaden nu,” siger Ann.

Har du ting, du kan udleje? Læg dem op på Hygglo i dag!

Om Hygglo

Ann faldt for Hygglos koncept med det samme, at hendes ting kunne være nyttige for andre. — Jeg syntes,  at Hygglo var en genialt og tækte med det samme "Hvad kan jeg lægge op"? Det blev til alt det værktøj, der er derhjemme og kun bruges en gang hvert halve år. Alle har gavn af det fra et miljømæssigt perspektiv, det er så meget bedre, hvis vi kan dele ting, vi har. Og så tjener vi endda også en lille smule på det, der kan dække en frokost eller sådan noget, mens en anden ikke skal købe noget, de kun vil bruge én gang, siger Ann. – Ja, det er virkelig en win-win, siger Bodil. Begge har gavn af det. Hos Uber, hvor jeg arbejder, er vores vision "flere mennesker i færre biler". Her bliver det "flere mennesker, færre værktøjer".

De fleste Ann udlejer til bor ligesom Bodil i lokalområdet, og kommer forbi for at hente tingene, men i én helt særlig udlejning stod Ann for leveringen. — Ved en tilfælde tog jeg på Karolinska Hospital med autostol og mødtes med en nybagt far. Han var lidt rystet, så det føltes godt at kunne hjælpe med, at hans baby ville kunne tage hjem i min datters autostol, siger Ann.

Begge fremhæver sikkerheden ved at vide, hvem der lejer og udlejer, som en vigtig del af, hvorfor de bruger Hygglo. Ligesom at der også er forsikring inkluderet. "Alt gik meget let og det føles meget trygt, når man ser navnet direkte i appen," siger Bodil. — Ja, at man skal verificeres med NemID/MitID gør, at det føles meget sikkert, siger Ann. — Og med bedømmelserne ved man, at begge gør en indsats for at gøre det så godt som muligt, siger Bodil. — Så føles det trygt at være forsikret. Især borehammeren har gået som varmt brød, vi har lejet den ud næsten hver weekend. Nu er den gået i stykker, men vi får erstatning, så jeg tror, ​​jeg køber en ny, og lægger den nye op som en annonce, siger Ann. Udover det miljømæssige synspunkt, ser Ann også appen som en måde at få de penge tilbage, hun har brugt på værktøjet. — Jeg holder meget af afskrivningstanken, at man får investeringen tilbage efter 10 udlejninger, siger Ann.


Om hvordan Bodil kom i kontakt med Hygglo

— Jeg havde et firma med en ven, da jeg var teenager - New time, som skulle tilføje flere timer i døgnet. Der var elever, som passede katte, luede ukrudt og så videre. Det var selvfølgelig før apps, men jeg har altid fundet den slags løsninger meget spændende. At vi hjælper hinanden. Nu hvor jeg arbejder hos Uber, holder jeg styr på andre tjenester, der dukker op, så jeg kendte til Hygglo, da vi havde brug for det, siger Bodil.

Anns tips til dem, der vil leje ud

  • Dyk ned i det, du har liggende derhjemme, og tænk ud af boksen - du ved aldrig, hvad folk har brug for.
  • Hvis du ikke er sikker på, hvilken pris du skal angive, kan du tjekke lignende annoncer og se, hvad de tager for det.
  • Tag flotte billeder, hvor du virkelig kan se den ting, du vil leje ud.

Bliv udlejer selv!

Bodils tips til dig der vil leje

  • Start med at kigge i appen, før du køber noget, der er så mange, der har ting derude.
  • Se det som en chance for at få tingene gjort. Vi har haft nogle gardiner, der har ligget alt for længe. Med Hygglo kan du løse sådanne projekter med det samme i stedet for at udskyde dem.
  • Hold dig til de tider, du har aftalt, og pas på de ting, du lejer.

Tags