Fix hjemmet!

DIY Jul 15, 2022

Tid til at ordne noget derhjemme? Så kan Hygglo virkelig være en af ​​dine vigtigste og bedste hjælpere. Vi har de ting, du skal bruge, for at arbejdet kan forløbe hurtigt og problemfrit. De ting, du lejer, er automatisk forsikret, hvis der skulle ske noget.

At fixe hjemmet er en ret generel beskrivelse, og den passer ret godt til Hygglo. Vi har over 1.000 forskellige kategorier med omkring 40.000 varer, du kan leje. Det betyder, at vi har det, du skal bruge til dit projekt. En trailer til genbrugsstationen, alt værktøj til en renovering eller måske symaskinen til at ordne noget tøj eller sy gardiner. Der er også masser af specialværktøj som radon og fugtmålere, hvis der er noget galt i kælderen eller ozongeneratoren til at fjerne dårlig lugt eller girafkværnen til at fikse de nypudsede vægge.


Den mest populære ting at leje til hjemmet er borehammeren som gør det nemt at bore huller i selv stenhårde vægge. Tæt på følger sækkevognen, ikke et værktøj, men en god hjælper til nemt at flytte ting.


Til mindre projekter findes også pudsemaskiner, limpistoler og tæpperensere. Alt det der kan gøre hjemmet lidt pænere og renere.

Tags