Udlejerskolen, del 1 af 3

Tips Jan 11, 2022

Maksimer chancerne for flere lejemål! I denne del af udlejningsskolen gennemgår vi blandt andet, hvor mange billeder du skal have i annoncen, hvordan annonceteksten skal udformes og hvad vi mener med serviceminded. Alt sammen for at du kan få så mange lejemål som muligt.

Billeder i annoncen

Vi har set en klar tendens til, at annoncer med fire eller flere billeder modtager flere lejeanmodninger end annoncer med færre billeder. Ved at have flere billeder i annoncerne hjælper du lejeren med at skabe et godt og informativt billede af lejeobjektet. Gode ​​billeder fanger opmærksomhed og skaber tillid hos dem, der vil leje.

Det giver ikke samme effekt, hvis du kun offentliggør officielle produktbilleder fra producenten, lejere foretrækker at se præcis det produkt, du lejer ud, så vi anbefaler stærkt dine egne billeder.

Værd at tænke over, når du tilføjer billeder til din annonce

  • Det første billede skal vise lejeobjektet klart og tydeligt. Husk at lejeobjektet skal være i fokus, så undgå at andre ting i baggrunden eller at noget andet er synligt på billedet.
  • Upload billeder i liggende format, der er roteret korrekt. Det er muligt at uploade portrætbilleder, men disse vil blive beskåret, så det, der er øverst og nederst, sandsynligvis ikke kan ses.
  • Kommer den med ekstra tilbehør? Sørg for at tilføje et billede af disse.
  • Har du et godt billede af, hvornår lejeobjektet er brugt? Tilføj også det!

Annonceteksten

Flere anmodninger sendes til annoncer med en informativ og velskrevet annoncetekst. Vi anbefaler derfor, at du arbejder lidt med din annoncetekst. Længere, informative beskrivelser hjælper potentielle lejere med at få direkte svar på, om dit produkt opfylder deres behov, du får færre spørgsmål fra lejere, og Google kan godt lide gode beskrivelser, hvilket betyder, at din annonce har større chance for at blive kontaktet direkte fra Google.

Eksempler på oplysninger, som du kan inkludere:

  • Fakta om produktet, såsom model, mærke, årsmodel, specifikke funktioner mm.
  • Fakta om ydeevne, såsom hastighed, hestekræfter, antal hjul, kapacitet, hvor stor den er eller andet, der er godt at vide.
  • Hvad det kan bruges til, forslag til anvendelsesområder, hvordan plejer du at bruge det mm.
  • Hvad du skal huske på, når du bruger det, er der specifikke ting, du skal huske på, når du bruger netop din gadget.


Vær ærlig og medtag eventuelle fejl eller skader. Er der mangler ved det produkt, du udlejer, skal dette fremgå af annoncebeskrivelsen, så lejer er bekendt med dette fra starten.


Svartid og svarfrekvens

I dine annoncer vil kunderne kunne se din svartid og svarfrekvens. Dette er information, der hjælper en potentiel lejer til at vælge udlejer og jo bedre svartid og svarprocent du har, jo større er chancen for, at lejeren vælger dig at leje hos.


Så hvad mener vi egentlig med svartid og svarfrekvens?

Svartiden viser, hvor hurtigt en udlejer reagerer på en anmodning. Dette udregnes ud fra dine seneste lejehenvendelser, så begynder du at svare hurtigere, skal der ikke mange henvendelser til, før din statistik er begyndt at blive bedre.

Svarfrekvensen viser den procentdel af dine henvendelser, du har besvaret. Sørg derfor for altid at svare på alle henvendelser, du modtager. Selvom du ikke har mulighed for at leje din genstand ud, giver et svar til lejeren en bedre oplevelse, end hvis du slet ikke får svar. Dette regner også med dine seneste henvendelser, så også dette bliver hurtigt bedre, hvis du begynder at besvare alle henvendelser.

Serviceminded

Ved at yde god service til dine lejere, maksimerer du chancen for flere lejehenvendelser. Hvis du har glade og tilfredse lejere, er der gode chancer for, at de vil leje af dig igen, næste gang de skal leje, og det er mere sandsynligt, at de også vil anbefale dig til andre. God service og tilfredse lejere giver gode vurderinger, der tiltrækker nye potentielle lejere.

Hvad mener vi med god service?

Du svarer på alle lejehenvendelser, der kommer ind, hurtigt og behageligt, også selvom du ikke har mulighed for at leje ud. Det er altid bedre for lejeren at få et svar end slet intet svar. Du er hjælpsom, svarer på de spørgsmål, som lejeren har og forsøger at finde løsninger, der passer til jer begge, når det kommer til afhentning og tilbagelevering af lejetingene.


Du er tydelig i kommunikationen omkring, hvad der er inkluderet i lejen, og hvad der forventes af lejer. Oplever lejer et problem med lejeudstyret under lejen, fx hvis det ikke virker, møder du dette med forståelse og forsøger at løse dette sammen med lejer hurtigst muligt.

Tags