Den ultimative følelse af frihed: Autocamperferie!

Sommer Jul 13, 2022

I de senere år har vi set en stor stigning i influencere, der dokumenterer deres liv i autocampere (ofte varebiler forvandlet til autocampere). Dette kaldes ofte for #vanlife på sociale medier, hvor du kan se billeder i fantastiske miljøer, der ofte fremmer en følelse af stressfri minimalisme og frihed.

At bosætte sig i en autocamper kan være et stort skridt for langt for de fleste af os, men det betyder ikke, at man ikke kan mærke følelsen i kortere perioder, for eksempel ved at holde en rigtig dejlig autocamperferie i Norden et par uger i løbet af sommeren!

Fordele ved autocampere

Følelsen af ​​frihed! Kør mod solnedgangen med skøn sommermusik på anlægget. Du kan blive, hvor du vil, bruge tid med fantastisk udsigt, dufte og lyde. Tilpas rejseplanen efter vejret og humøret og tag det hele som det kommer. Tricket til en autocamperferie med en maksimal følelse af frihed er ikke at have en alt for spækket rejseplan med stramme tidsrammer. Tillad masser af tid og muligheder for at træffe impulsive beslutninger undervejs.

Mobilitet! Tæt forbundet med frihed. Du har friheden til at bevæge dig forholdsvis frit, når du holder ferie i autocamper. Du kan rejse rundt og opdage nye steder uden at være afhængig af noget hotel eller område som base. Tager du også cykler med på turen, bliver denne mobilitet endnu større, fordi du kan cykle ud på dagsture, hvor autocamperen ikke er tilgængelig.

Hele familien kan være med! Tag børnene og hunden, katten og kaninen med på ferie! Her kan alle passe ind, i hvert fald hvis du går efter en af ​​de større autocampermodeller. Ved at leje en autocamper kan du altid vælge den rigtige model til lige præcis din situation.

Tag en pause fra hverdagen! En autocamperferie giver mulighed for at afkoble fra al stress i hverdagen. Læg elektronik væk og fokuser på miljøet, naturen, dig selv og dine kære. Læs, skriv, se, lyt og bare vær. Det er godt for krop og sjæl.

Tid til nye og gamle hobbyer! Stop ved vandet og tag en fiskestang frem. Måske kommer der fisk på krogen? Eller måske er det tid til endelig at lære at spille guitar? Ferie i autocamper giver både mere bagageplads og tid og ro til at gøre ting, du måske ellers ikke ville tage dig tid til. Andre hobbyer perfekt til autocamperferier er for eksempel fotografering, maling, cykling, skrivning og læsning. Listen er uendelig.

Medbring mere bagage! Som nævnt ovenfor, får du mere plads til bagage, idet du kører rundt i din "kuffert". Det er dog vigtigt, at du pakker din bagage godt, og at tingene er lastsikre. Man skal også huske totalvægten. Mange autocampere har en tilladt totalvægt på under 3,5 tons (disse kan køres med klasse B kørekort).

Lej en autocamper hos Hygglo!

Hos Hygglo finder du alt fra charmerende campervans til store, rummelige autocampere for hele familien. Se hele udvalget af autocampere til leje her.

Tags